Testimonials

Ons feest bij I-Grec was helemaal top!
De locatie leent zich uitstekend voor een feest. Het is er meteen gezellig.
Jong en oud door elkaar, en iedereen had het naar zijn zin. Live muziek, heel veel en divers eten en voor de kinderen toverde ze tussendoor ook nog gekleurde bakjes huisgemaakte friet uit de keuken.

Ook heel fijn dat de kinderen gewoon hun gang kunnen gaan op twee plekken lekker kunnen spelen. De bediening was snel en attent. En zelf hadden we nergens omkijken naar. Alles werd geregeld. Een absolute aanrader!

Hannah

Lieve Natasja en Niko,
De loftuitingen van mijn vrienden die afgelopen vrijdag bij Restaurant I-Grec hebben gegeten stromen binnen. Iedereen heeft genoten van het heerlijke eten, de fantastische ambiance en de gastvrijheid. Ik ook trouwens. Ik kan me geen betere viering voorstellen dan deze.
Als jullie website een knop ‘Gastenboek’ of zo heeft, zet deze reactie er vooral op.

Tot ziens en liefs van Loes

Kalimera Natasja,
Wilde je nog bedanken voor de goede verzorging zondag en natuurlijk ook Nikos voor de heerlijke hapjes.
Volgens mij had iedereen het naar z’n zin en mede door de acts en het mooie
weer was het erg ongedwongen en voor mij een topdag!

Nogmaals bedankt en kom zeker weer eens bij jullie eten.

Me Ayapi, Meja

Beste Natasja,
Gisteravond (7 juni) met een grote groep bij Restaurant I-Grec uit eten geweest.
Mijn vriendin had een afscheidsfeestje van haar werk bij jullie, haar favoriete restaurant (en de mijne). Ze stopt met werken. Ik kom zelf met enige regelmaat bij Restaurant I-Grec of we halen er iets. Altijd uitstekend, heerlijke gerechten vanuit de Griekse traditionele keuken en smakelijk gepresenteerd. De bediening was wederom zeer vriendelijk, het ontbrak ons aan niets. Ik ben er trots op dat mijn vriendin inmiddels vele Griekse dans en koorgenoten hier heeft geïntroduceerd, die zeer enthousiast zijn. We hebben echt een superavond gehad!

We hebben mede dankzij Nikos en Nikos en de bediening een fantastische avond gehad!

Groeten van Inge

Beste Natasja,
Voor ons verjaardagsfeest hebben we de catering van I-Grec bij ons thuis geboekt omdat we graag ons nieuwe huis op IJburg aan onze gasten wilden laten zien. Het was een geweldige catering, allemaal heel goed verzorgd. Nikos had verschillende gerechten gemaakt met vlees, vis, salades en heerlijke tapas. Hij en Natasja waren er zelf om alles mooi te presenteren en uitleg te geven. We hadden ook prima rosé van hen.

Nathalie en Robert