Menu

Chef-kok Nikos Tsiaxiras gebruikt alleen de beste en meest verse ingrediënten. Alles is huisgemaakt. Specialiteit en grote favoriet van velen zijn de mezedes: kleine Griekse tapas die je met de hele tafel kunt delen zoals bijvoorbeeld tzatziki en tarama. Zowel voor vlees- en visliefhebbers als vegetariërs is er een groot aanbod. De kaart varieert van gevulde lamsbout, gegrilde dorade tot de klassieke mousaka.

Restaurant I-Grec_mezedes griekse tappas

Voorgerechten

Mezedes zijn Griekse tapas. Mezedes worden in Griekenland vaak gegeten samen met een glaasje Ouzo. Wij hebben een grote variatie van koude en warme mezedes. Bekijk hier onze mezedes kaart: […]

Restaurant I-Grec_griekse gerechten

Hoofdgerechten

Nikos en Nikos maken dagelijks alles vers met de beste ingrediënten. Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur. Alles wordt met de beste olijfolie bereid! Bekijk hier ons menu: […]

Grieks restaurant baklava

Nagerechten

Al onze nagerechten zijn huisgemaakt. Naast de nagerechten op de kaart hebben we ook een dagtoetje, van tiramisu tot apfelstrüdel. Of kies een Grieks grand dessert! Bekijk hier onze dessertkaart: […]

Pita Gyros_600

Lunchen voor groepen

Met een groepje komen lunchen? Met een tafel vol mezedes en pitabroodjes maar hoofdgerechten zijn ook mogelijk. Bel of mail ons om te reserveren. PIKELIA VOOR TWEE Schaal met diverse […]

Happy Zomergerecht

Happy Gerecht

GYROS SPECIAL Gyros met champignonroomsaus en gesmolten kaas. Geserveerd met huisgemaakte frites en een salade 15,00