Menu

Chef-kok Nikos Tsiaxiras gebruikt alleen de beste en meest verse ingrediënten. Alles is huisgemaakt. Specialiteit en grote favoriet van velen zijn de mezedes: kleine Griekse tapas die je met de hele tafel kunt delen zoals bijvoorbeeld tzatziki en tarama. Zowel voor vlees- en visliefhebbers als vegetariërs is er een groot aanbod. De kaart varieert van gevulde lamsbout, gegrilde dorade tot de klassieke mousaka.

Restaurant I-Grec_mezedes griekse tappas

Mezedes & Tapas

KOUD ELIËS Olijven uit Kalamata met zongedroogde tomaatjes en artisjokkenharten 4,50 TZATZIKI Yoghurt, knoflook, komkommersalade 5,50 MELITZANOSALATA Auberginesalade 5,50 TIROKAFTERI Pikante fetamousse 5,50 DOLMADAKIA Wijnbladeren, gevuld met rijst, dille en […]

Restaurant I-Grec_griekse gerechten

Hoofdgerechten

MOUSSAKA Traditioneel ovengerecht met diverse groenten en bechamel 16,50 VEGI-GREC Diverse warme vegetarische mezedes & tapas 17,50 SOLOMOS SCHARAS Zalmfilet met limoen-dille dressing 19,50 TSIPOURA Hele gegrilde verse dorade met […]

Grieks restaurant baklava

Nagerechten

BAKLAVA Grieks gebak van filodeeg en walnoten met ijs en verse slagroom 7,50 BOUGATSA Gebak uit Thessaloniki met vanillecrème, poedersuiker en kaneel 8,50 TIRAMISU Hemels Italiaans dessert met mascarpone en […]

Pita Gyros_600

Lunchen voor groepen

Met een groepje komen lunchen? Met een tafel vol mezedes en pitabroodjes maar hoofdgerechten zijn ook mogelijk. Bel of mail ons om te reserveren. PIKELIA VOOR TWEE Schaal met diverse […]