In november bij I-Grec

PROEF ONZE NIEUWE MEZEDES EN TAPAS!

ELKE VRIJDAG EEN MEZE OF TAPA VAN HET HUIS
Deze maand breiden we onze kaart uit met zes nieuwe gerechten! De authentieke Griekse keuken vormde het uitgangspunt en we hebben ons laten inspireren door de Spaanse tapas. Benieuwd?
Elke vrijdag in november serveren we één van deze nieuwe mezedes en tapas naar keuze van het huis.

PROMOTIE NIEUWSTE SINGLES ALEXANDER KYRKOS
Zondag 12 november | 17:00-18:00 uur
Alexandros Kyrkos, geboren in Drama aan de Noordoost- rand van Griekenland, is zanger, gitarist, bouzoukispeler en songwriter. Hij heeft een zeer uitgebreide kennis van Griekse muziek en speelt ook volksmuziek, pop, rock, latin en Balkan. Op zondag 12 november zal hij een aantal liedjes live uitvoeren onder begeleiding van pianiste Elena Manevska. Daarnaast zal hij zijn laatste videoclips “Miss Scientist” en “The pussycat” vertonen onder het genot van een hapje en een drankje.

CONCERT PEDRO ABELARDO
Vrijdag 24 november | Vanaf 18:00 uur
De Noord-Spaanse singer-songwriter Pedro Abelardo is een begrip in Spaans Baskenland met zijn vrolijke, melodieuze muziek.
Op vrijdag 24 november komt hij speciaal voor ons uit Spanje en geeft hij een intiem akoestisch concert met Spaanse klassiekers van onder andere de Gipsy Kings.

GRIEKSE LIVE MUZIEK AVONDEN MET SI BEMOL
Zaterdag 4 november, zaterdag 11 november, zaterdag 18 november, zaterdag 25 november | Vanaf 19:00 uur
George Stavrakantonakis (bouzouki) en George Sofakis (gitaar en zang) van Si bemol weten er met hun uitgebreide repertoire elke zaterdag weer een bijzondere avond van te maken. Vaak wordt er gedanst en volgens Griekse traditie met borden gegooid. Kom gezellig eten of wat drinken en waan je even in Griekenland op IJburg!

MET KERST EN OUDJAAR GEOPEND VANAF 16:00 UUR
Op Kerstavond, op beide Kerstdagen en op Oudejaarsavond tot 23:00 uur zijn we geopend.
We introduceren dan onze nieuwe menukaart met heel veel nieuwe Middellandse Zee gerechtjes voor het hele gezin! Eten afhalen kan op deze dagen op bestelling.

Posted in Nieuws | Leave a comment

Vrijdagavonden extra dans & muziek

In de wintermaanden zullen we op de vrijdagavond extra muziekavonden met dansgroepen organiseren, of gastoptredens van verschillende artiesten.
Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en wisselende menu’s.

Posted in Nieuws | Leave a comment