In de zomer bij I-Grec!

I-GREC ZOMERFEEST MET OUZO & MEZE EN DJ
Zaterdag 7 juli | vanaf 20:00 uur
De avonden worden lang en zwoel en daarom organiseren we de eerste Dance Lounge Méditerranée! Na het eten, rond 20:00 uur, gaan de tafels en stoelen opzij en kan er tot in de late uurtjes gedanst worden op de nieuwste grooves van rond de Middellandse zee. Om de zomer én Jeroens 50e verjaardag te vieren trakteren we op ouzo & meze. Van tevoren komen eten dan graag reserveren.
Reserveer een tafel

TSIPURO & THE POTES
Zaterdag 14 juli | vanaf 19:00 uur
De liefde voor Griekse muziek en Griekenland spat er vanaf bij deze enthousiaste Griekse band bestaande uit Vaggelis Vidiadakis (Lute/ Oud),
Sofia Porgialidou (Vocals), Irini Argirouli (Ganun), Rik Binnendijk (Percussion) en Panos Vakalopoulos (Guitar/ Voice).
De liefde voor Griekse muziek komt in deze band samen met de liefde voor de Griekse gewoonte om samen te genieten van lekker eten en drinken. Vandaar de naam Tsipuro (een louter in Griekenland vervaardigde brandewijn) en de drinkers. Zoals ze zelf zeggen: “Tsipuro is our motivation.”
Met deze bijzondere avond sluiten we het muziek seizoen knallend af met – hoe kan het ook anders – voor iedereen een Tsipuro van het huis! Reserveren aanbevolen.
Reserveer een tafel

10 JAAR I-GREC!
Op 1 september bestaan we 10 jaar en dat vieren we met de hele maand extra veel concerten en Live Muziek avonden! Houd onze website, nieuwsbrief en Facebook pagina in de gaten voor updates. Blij en trots om alvast te kunnen aankondigen dat we de feestmaand beginnen met een optreden van Raromski Gipsy Band op zaterdag 1 september!
Alvast reserveren voor 1 september? Dat kan!
Reserveer een tafel

We zijn de hele zomer elke dag geopend vanaf 16:00 uur voor borrel, diner en take away!
Een fijne zomer! | Kalo Kalokairi!

Posted in Nieuws | Leave a comment

In juni bij I-Grec!

BESLOTEN FEEST
Zaterdag 9 juni
Op zaterdag 9 juni zijn we gesloten in verband met een besloten feest ter ere van een echtpaar dat samen 100 wordt en dat bij ons komt vieren met een uitgebreid Grieks buffet.
Ook iets bijzonders bij I-Grec komen vieren? Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

FLAMENCO NIGHT!
Zaterdag 16 juni | vanaf 19:00 uur
Het is weer tijd voor Flamenco! Met Mario Garcia (cajon en zang) en Gil Lopez (gitaar). Deze keer met danseres Elena la Grulla! Op ons zonneterras aan het water waan je je even aan de Middelandse zee.
Voor iedereen een glas heerlijke koele Sangria van het huis!
Reserveer een tafel

YIANNIS & THE BAND!
Vrijdag 22 juni | vanaf 19:00 uur
Yiannis & the band bestaat uit George Xanthou (gitaar en vocals), Charis Laurijsen (bouzouki), Giannis Karygiannid (piano) en Yiannis Ikonomou (gitaar, zanger en songwriter). Alle vier zijn het zeer getalenteerde musici met veel passie voor diverse Griekse muziek: van Griekse folks tot Griekse pop! We maken er een echt Grieks feestje van mee voor iedereen een ouzo van het huis!
Reserveer een tafel

“DANS LE PORT D’AMSTERDAM”
Vrijdag 29 juni | vanaf 19:00 uur
Een heel bijzonder optreden van zangeres Teti Kassioni en gitarist Giorgos Athanasiou met Frans repertoire. Deze avond zingt Teti met haar prachtige stem chansons van onder andere Jacques Brel, Edith Piaf, Dalida en Charles Aznavour. Met mooi weer zullen zij optreden “dans le jardin d’I-Grec!” En voor wie wil een Griekse port van het huis als welkomstdrankje.
Reserveer een tafel

GRIEKSE KOOKWORKSHOP
Zondagmiddag
Na de zomer gaan we van start met kookworkshops onder leiding van Ntina Tsirkinidou. Aanmelden kan alvast door te mailen naar onderstaande link.
Aanmelden

Posted in Nieuws | Leave a comment

Vrijdagavonden extra dans & muziek

In de wintermaanden zullen we op de vrijdagavond extra muziekavonden met dansgroepen organiseren, of gastoptredens van verschillende artiesten.
Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en wisselende menu’s.

Posted in Nieuws | Leave a comment