10 jaar I-Grec!

IN SEPTEMBER BESTAAN WE 10 JAAR EN DAT VIEREN WE!

RAROMSKI GIPSY BAND
Zaterdag 1 september | vanaf 21:00 uur
We beginnen de feestmaand met een spetterend optreden van Raromski Gipsy Band op zaterdag 1 september. Raromski geeft een hedendaagse interpretatie van Balkan-en Roma repertoire. Van liederen vol melancholie tot stampende dansritmes neemt Raromski je mee naar een feest vol emotie en euforie! Met René Gosse (slagwerk), Jan Rademaker (accordeon), Martin Grozdanoski (klarinet), Marijn Moolenaar (viool), Jorick Bronius (beats/special musical effects) en last but not least Sandra Tadic (zang) dus mis het niet! Voor iedereen een glas Griekse bubbels van het huis!
Voorafgaand komen eten? Dan graag reserveren om verzekerd te zijn van een plek.
Reserveer een tafel

FRANSE CHANSONS TETI KASSIONI EN GIORGOS ATHANASIOU
Zaterdag 8 september | vanaf 19:00 uur
Het tweede concert om ons 10 jarig bestaan te vieren is van Griekse zangeres Teti Kassioni en gitarist Giorgos Athanasiou met Frans repertoire. Deze avond zingt Teti met haar prachtige stem chansons van onder meer Jacques Brel, Edith Piaf, Dalida en Charles Aznavour. Met mooi weer zullen zij optreden “dans le jardin d’I-Grec” en anders maken we er binnen een feestje van met voor iedereen een ‘Madeleine’ van het huis! Reserveren aanbevolen.
Reserveer een tafel

GRIEKSE BAND TSIPURO & THE POTES
Zaterdag 15 september | vanaf 19:00 uur
Het derde optreden is van ‘Tsipuro & the Potes’. De liefde voor Griekse muziek en de Griekse cultuur spat er vanaf bij deze enthousiaste band bestaande uit Vaggelis Vidiadakis (Lute/Oud), Sofia Porgialidou (Vocals), Irini Argirouli (Ganun), Rik Binnendijk (Percussion) en Panos Vakalopoulos (Guitar/Voice).
De naam van deze Griekse band verwijst naar het Griekse drankje Tsipuro en naar hun passie om samen te genieten van lekker eten en drinken. Met een Tsipuro van het huis waan je je deze avond echt in Griekenland! Graag reserveren.
Reserveer een tafel

FLAMENCO SHOW MET MARIO, GIL EN ELENA
Vrijdag 21 september | vanaf 19:00 uur
Het vierde optreden is van Mario Garcia (cajon en zang), Gil Lopez (gitaar) en Flamencodanseres Elena la Grulla! Zij zullen ons meevoeren naar de diepere sferen van de Duende. Vuurwerk, voetenwerk, indringende zang en gepassioneerde dans gegarandeerd! Voor iedereen een glas heerlijke Cava van het huis! Reserveren aanbevolen.
Reserveer een tafel

ZIGEUNERORKEST ROMAN ORO
Zaterdag 29 september | vanaf 20:00 uur
We sluiten de feestmaand af met een waar zigeunerfeest! Roman Oro is een Amsterdams muziekensemble dat zowel zigeunermuziek als muziek uit Griekenland, Turkije en de Balkan maakt. Geïnspireerd door de mooie verhalen, de gastvrijheid, de melancholie, de cultuur maar vooral de klanken van Oost-Europa, komen ze het liefst elke dag bij elkaar om muziek te spelen. Deze avond schenken we ouzo van het huis om het feestje compleet te maken! Voorafgaand komen eten? Dan graag reserveren…
Reserveer een tafel

Comments are closed.