In april bij I-Grec!

GRIEKS PASEN!
Zondag 8 april | vanaf 16:00 uur
Pasen is het feest van het jaar in Griekenland dus maken we er bij I-Grec ook een feestje van! Met een prachtig Live concert van Giorgos Athanasiou (gitaar) en Teti Kassioni (zang). Naast onze à la Carte gerechten en nieuwe mezedes serveren we deze dag een speciaal Grieks Paasmenu met Griekse Paassoep, Lam uit de oven en heerlijke Konstantines toe, naar een recept van chefkok Ntina.

REBETIKI VRADIA
Vrijdag 20 april | om 19:00 uur
Een heel bijzondere Rebetiko avond met top rebetiko trio Thomas Huisman (bouzouki en zang), Giorgos Athanasiou (gitaar en zang) en Irini Argirouli (qanun en zang). En als quest star Olina Sakka op de baklama! Om helemaal in de Griekse sfeer te komen voor iedereen een ouzo van het huis!

FLAMENCO CONCERT
Zaterdag 21 april | om 19:00 uur
Liefhebbers van Flamenco opgelet want deze keer een uniek optreden van Mario Garcia (cajon en zang) en Gil Lopez ( gitaar) mét Flamenco danseres! Zij zullen ons meevoeren naar de diepere sferen van de Duende. Vuurwerk, voetenwerk, indringende zang en gepassioneerde dans gegarandeerd!

GRIEKSE EN MEDITERRANE LIVE MUZIEK
Donderdag 26 april | om 19:00 uur
Op Koningsavond een extra optreden van Teti Kassioni en Giorgos Athanasiou. Griekse zangeres Teti Kassioni zingt met haar prachtige stem in acht talen! Giorgos Athanasiou is een uitzonderlijke klassieke gitarist. Met hun show “With a Guitar to the World Gardens” zorgen zij samen voor een onvergetelijke muzikale reis die je niet wilt missen!

KONINGSDAG!
Vrijdag 27 april | vanaf 16:00 uur
Op Koningsdag zijn we geopend met heerlijke tapas en mezedes. Naast onze à la Carte getechten serveren we deze dag een extra Koningsmenu en is er voor iedereen een glas feestelijke, oranje bubbels van het huis!
Met mooi weer is ons nieuwe zonneterras aan het water geopend!

I-GREC LENTEFEEST!
Zaterdag 26 mei | vanaf 16:00 uur
Lentekriebels? Noteer dan alvast: Het grote I-Grec Lentefeest met open podium, Live concerten en optredens, sangria, Griekse cocktails, tapas & mezedes en andere heerlijke lente gerechten. Reserveren niet nodig… Kom gewoon langs tussen 16:00 en 02:00 uur en proef de Mediterrane sfeer in het hart van IJburg!

Comments are closed.