In de zomer bij I-Grec!

I-GREC ZOMERFEEST MET OUZO & MEZE EN DJ
Zaterdag 7 juli | vanaf 20:00 uur
De avonden worden lang en zwoel en daarom organiseren we de eerste Dance Lounge Méditerranée! Na het eten, rond 20:00 uur, gaan de tafels en stoelen opzij en kan er tot in de late uurtjes gedanst worden op de nieuwste grooves van rond de Middellandse zee. Om de zomer én Jeroens 50e verjaardag te vieren trakteren we op ouzo & meze. Van tevoren komen eten dan graag reserveren.
Reserveer een tafel

TSIPURO & THE POTES
Zaterdag 14 juli | vanaf 19:00 uur
De liefde voor Griekse muziek en Griekenland spat er vanaf bij deze enthousiaste Griekse band bestaande uit Vaggelis Vidiadakis (Lute/ Oud),
Sofia Porgialidou (Vocals), Irini Argirouli (Ganun), Rik Binnendijk (Percussion) en Panos Vakalopoulos (Guitar/ Voice).
De liefde voor Griekse muziek komt in deze band samen met de liefde voor de Griekse gewoonte om samen te genieten van lekker eten en drinken. Vandaar de naam Tsipuro (een louter in Griekenland vervaardigde brandewijn) en de drinkers. Zoals ze zelf zeggen: “Tsipuro is our motivation.”
Met deze bijzondere avond sluiten we het muziek seizoen knallend af met – hoe kan het ook anders – voor iedereen een Tsipuro van het huis! Reserveren aanbevolen.
Reserveer een tafel

10 JAAR I-GREC!
Op 1 september bestaan we 10 jaar en dat vieren we met de hele maand extra veel concerten en Live Muziek avonden! Houd onze website, nieuwsbrief en Facebook pagina in de gaten voor updates. Blij en trots om alvast te kunnen aankondigen dat we de feestmaand beginnen met een optreden van Raromski Gipsy Band op zaterdag 1 september!
Alvast reserveren voor 1 september? Dat kan!
Reserveer een tafel

We zijn de hele zomer elke dag geopend vanaf 16:00 uur voor borrel, diner en take away!
Een fijne zomer! | Kalo Kalokairi!

Comments are closed.