In december bij I-Grec!

LIVE CONCERT TSIPURO & THE POTES
Zaterdag 1 december | vanaf 20.00 uur
Wegens het overweldigende succes van hun laatste optreden hebben we ze weer snel geboekt, deze enthousiaste band die de vorige keer I-Grec totaal op z’n kop zette. En natuurlijk deze keer ook weer een tsipuro van het huis! Mis deze onvergetelijke Griekse ervaring niet, dus reserveer tijdig want vol is vol.

I-GREC WINTER JAM
Zaterdag 15 december | vanaf 16.00 uur
Veel van onze vaste muzikanten zoals Teti Kassioni, Giorgos Athanasiou en de band Tsipuro & the Potes hebben we tijdens een open podium bij I-Grec ontdekt. Het is altijd verrassend om zoveel talent bij elkaar te zien! Ook bij I-Grec optreden? Noteer dan alvast 15 december, neem je instrument mee en wij zorgen voor de rest! Aanmelden kan bij de bar of via info@restaurantigrec.nl

MEDITERRANEAN VEGAN LUNCH
Zondag 16 december | van 13.00 tot 16.00 uur
Op 16 december verzorgt de Baskische gastkok Aitziber Renteria een Mediterrane 3-gangen lunch bij I-Grec. Aitziber heeft bij Vegan Restaurant Dophert gewerkt en kookt momenteel haar eigen creaties bij Bonboon op het KNSM eiland. Ze laat zich uiteraard inspireren door de pintxo-cultuur van haar geboorteland, maar kijkt ook verder naar de opkomst van veganistisch eten in het Middellandse zee gebied. De lunch bestaat uit drie gangen, met bij elke gang desgewenst een bijpassende Vegan wijn. Aanmelden graag voor 14 december door te mailen naar info@restaurantigrec.nl
Check facebook.com/restaurantigrec voor het menu.

KERST EN OUD & NIEUW BIJ I-GREC
25, 26 en 31 december
Met Kerst zijn we geopend en serveren dan mezedes & tapas en andere à la Carte gerechten. Reserveer tijdig voor een heerlijke Kerst! Op oudejaarsavond zijn we gesloten maar we bezorgen deze avond wél met liefde onze mezedes & tapas bij jullie thuis! Bestellingen kunnen tot en met 30 december worden doorgegeven.

NIEUWJAARSFEEST MET SI BEMOL!
Zaterdag 12 januari | vanaf 16.00 uur
Save the date want op zaterdag 12 januari luiden we het nieuwe jaar feestelijk in met Griekse bubbels, een Nieuwjaarsloterij en de come back van Si bemol!
Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor updates…
www.restaurantigrec.nl – facebook.com/restaurantigrec

Comments are closed.