In juni bij I-Grec!

BESLOTEN FEEST
Zaterdag 9 juni
Op zaterdag 9 juni zijn we gesloten in verband met een besloten feest ter ere van een echtpaar dat samen 100 wordt en dat bij ons komt vieren met een uitgebreid Grieks buffet.
Ook iets bijzonders bij I-Grec komen vieren? Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

FLAMENCO NIGHT!
Zaterdag 16 juni | vanaf 19:00 uur
Het is weer tijd voor Flamenco! Met Mario Garcia (cajon en zang) en Gil Lopez (gitaar). Deze keer met danseres Elena la Grulla! Op ons zonneterras aan het water waan je je even aan de Middelandse zee.
Voor iedereen een glas heerlijke koele Sangria van het huis!
Reserveer een tafel

YIANNIS & THE BAND!
Vrijdag 22 juni | vanaf 19:00 uur
Yiannis & the band bestaat uit George Xanthou (gitaar en vocals), Charis Laurijsen (bouzouki), Giannis Karygiannid (piano) en Yiannis Ikonomou (gitaar, zanger en songwriter). Alle vier zijn het zeer getalenteerde musici met veel passie voor diverse Griekse muziek: van Griekse folks tot Griekse pop! We maken er een echt Grieks feestje van mee voor iedereen een ouzo van het huis!
Reserveer een tafel

“DANS LE PORT D’AMSTERDAM”
Vrijdag 29 juni | vanaf 19:00 uur
Een heel bijzonder optreden van zangeres Teti Kassioni en gitarist Giorgos Athanasiou met Frans repertoire. Deze avond zingt Teti met haar prachtige stem chansons van onder andere Jacques Brel, Edith Piaf, Dalida en Charles Aznavour. Met mooi weer zullen zij optreden “dans le jardin d’I-Grec!” En voor wie wil een Griekse port van het huis als welkomstdrankje.
Reserveer een tafel

GRIEKSE KOOKWORKSHOP
Zondagmiddag
Na de zomer gaan we van start met kookworkshops onder leiding van Ntina Tsirkinidou. Aanmelden kan alvast door te mailen naar onderstaande link.
Aanmelden

Comments are closed.