In november en december bij I-Grec!

BENEFIT CONCERT YIANNIS & THE BAND
Zaterdag 3 november | vanaf 16.00 uur
Help children in Greece organiseert in samenwerking met Yiannis & the Band een spetterend Grieks feest bij I-Grec. Wij verzorgen met liefde een walking dinner met Griekse gerechten voor deze speciale avond. De entree is 15 euro per persoon voor het buffet en de live muziek. De gehele opbrengst daarvan gaat naar Help Childeren in Greece! (www.helpchildereningreece.com) Voor kinderen tot 12 jaar gratis entree. De bar is tot laat geopend en iedereen is welkom!

FLAMENCO NIGHT MARIO GARCIA & GIL LOPEZ
Vrijdag 16 november | vanaf 20.00 uur
Flamenco liefhebbers opgelet: het is weer Flamenco Night in I-Grec. Te gast zijn onze vaste muzikanten Mario Garcia (cajon en zang) en Gil Lopez (gitaar). Zij zullen ons meenemen naar de diepere sferen van de duende met stampend voetenwerk, virtuoos gitaarspel en intrigerende zang. En voor iedereen een glas cava en een tapa van het huis!

GRIEKSE KOOKWORKSHOP DINA TSIRKINIDOU
Zondag 25 november | 11.30 – 16.00 uur
Elke laatste zondag van de maand kun je een kijkje nemen in de keuken bij chefkok Dina Tsirkinidou en de geheimen van het vak leren. Ook tzatziki, moussaka of baklava leren maken? Aanmelden kan in ons restaurant of via email info@restaurantigrec.nl
Prijs 37,50 inclusief het zelf gemaakte diner en een flesje wijn. Aanmelden voor 20 november in verband met beperkte beschikbaarheid.

LIVE CONCERT TSIPURO & THE POTES
Zaterdag 1 december | vanaf 20.00 uur
Wegens het overweldigende succes van hun laatste optreden hebben we ze weer snel geboekt, deze enthousiaste band die de vorige keer I-Grec totaal op z’n kop zette. En natuurlijk deze keer ook weer een tsipuro van het huis! Mis deze onvergetelijke Griekse ervaring niet, dus reserveer tijdig want vol is vol.

I-GREC WINTER JAM
Zaterdag 15 december | vanaf 16.00 uur
Veel van onze vaste muzikanten zoals Teti Kassioni, Giorgos Athanasiou en de band Tsipuro & the Potes hebben we tijdens een open podium bij I-Grec ontdekt. Het is altijd verrassend om zoveel talent bij elkaar te zien! Ook bij I-Grec optreden? Noteer dan alvast 15 december, neem je instrument mee en wij zorgen voor de rest! Aanmelden kan bij de bar of via info@restaurantigrec.nl 

KERST BIJ I-GREC  
24, 25 en 26 december
Met Kerst zijn we geopend en serveren dan mezedes & tapas en andere à la Carte gerechten. Reserveer tijdig voor een heerlijke Kerst!

Comments are closed.