In oktober bij I-Grec!

ZIGEUNERORKEST ROMAN ORO
Zaterdag 26 oktober | vanaf 19:00 uur
Na het spetterende optreden van Raromski is het op zaterdag 26 oktober alweer tijd voor een geweldig zigeunerfeest, dit keer met Roman Oro! Roman Oro is een Amsterdams muziekensemble dat zowel zigeunermuziek als muziek uit Griekenland, Turkije en de Balkan maakt. Geïnspireerd door de mooie verhalen, de gastvrijheid, de melancholie, de cultuur maar vooral de klanken van Oost- Europa, komen ze het liefst elke dag bij elkaar om muziek te spelen. Deze avond schenken we ouzo van het huis om het feestje compleet te maken!

GRIEKSE MUZIEK SI BEMOL
Zaterdag 2 november | vanaf 19:00 uur
Wegens het overweldigende succes van de vorige keer hebben we ze weer snel geboekt, Jorgos en Jorgos van Si Bemol. Dit geweldige Griekse duo met bouzouki, gitaar en zang zorgt altijd voor een onvergetelijke Griekse ervaring; vaak wordt er gedanst en volgens traditie met borden gegooid. Voor iedereen een ouzo van het huis. Reserveren gewenst!

UITBREIDING BEZORGGEBIED I-GREC EXPRESS
Op IJburg is onze bezorgdienst I-Grec Express inmiddels een begrip geworden. Op verzoek van de vele mensen uit omliggende gebieden die ons vroegen ook bij hen te bezorgen, hebben wij ons bezorggebied uitgebreid met Zeeburg en een flink stuk van Amsterdam Oost. Woon je in een gebied met de postcode 1089 of 1095, dan kun je vanaf nu ook bestellen bij www.igrecexpress.nl. Vermeld bij notes Ywijn2019, dan krijg je een fles wijn gratis.

I-GREC EXPRESS TROTS SPONSOR VAN AZV
I-Grec Express mag zich vanaf dit seizoen sponsor noemen van de Amstelveense Zaalvoetbal Vereniging (AZV). De sponsoring werpt al meteen zijn vruchten af:  het team staat stijf bovenaan na twee overwinningen. για τη νίκη παιδιά ! zoals de Grieken zeggen.

Comments are closed.