In september bij I-Grec!

In september bestaat I-Grec 11 jaar en dat vieren we met twee spetterende live optredens deze maand en een drankje van het huis!

GRIEKSE MUZIEK SI BEMOL
Zaterdag 14 september | vanaf 19:00 uur
Bij de viering van ons 11-jarig bestaan in september kunnen ze natuurlijk niet ontbreken: Giorgos en Giorgos van Si Bemol. We hebben vanaf het begin van I-Grec zoveel prachtige avonden beleefd met George Stavrakantonakis en George Sofakis dat we ons geen viering van ons 11 jarig bestaan kunnen voorstellen zonder dit geweldige Griekse duo. Uiteraard voor iedereen een ouzo van het huis! Reserveren gewenst.

STAMPENDE BALKAN BEATS RAROMSKY GYPSY BAND
Zaterdag 28 september | vanaf 19:00 uur
We sluiten de feestmaand september af met een optreden van Gipsy Band Raromsky. Zij geven hun eigen draai aan Balkan en Roma repertoire. Dat betekent veel feestvreugde, stampende Balkan beats en de prachtige zang van Sandra Tadic. Voor iedereen een glas cava van het huis. Reserveren gewenst.

GRATIS FLES GRIEKSE WIJN I-GREC EXPRESS
Onze bezorgservice bestaat nu ruim een half jaar en is een groot succes gebleken!
Reden voor ons om het aantal gerechten verder uit te breiden. Heb je nog nooit besteld bij I-Grec Express? Besteld dan nu je favoriete gerechten via www.igrecexpress.nl, vermeld bij notes Y 2019 en krijg een fles Griekse wijn.

NIEUWE OPENINGSTIJDEN MAANDAG GESLOTEN
Vanaf 1 september hebben wij gewijzigde openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 16:00 – 22:00 uur
Vrijdag, zaterdag & zondag 16:00 – 23:00 uur

Comments are closed.