Over ons

Even op vakantie in Griekenland
Bij Restaurant I-Grec proef je authentieke Griekse gerechten. Deze variëren van typisch Griekse hapjes tot langzaam gegaard zuiglam, gegrilde vis of een pita gyros. Niet alleen de gerechten maar ook de sfeer, de Griekse bediening en het uitzicht over het water, geven je het gevoel even in Griekenland te zijn.

Restaurant voor iedereen
Eigenaren chef-kok Nikos en gastvrouw Natasja hebben in Amsterdam op IJburg een modern licht restaurant neergezet met kindvriendelijk terras aan het water. Kinderen zijn meer dan welkom. Binnen is er zelfs een aparte ruimte om met kinderen te eten en waar ze kunnen spelen. Voor wie juist een avondje zonder kinderen wil genieten, kan in de andere ruimtes van het restaurant ongestoord genieten. Elke zaterdag – later op de avond – is er live muziek, voor de ultieme Griekse ervaring.

Van bruiloft tot kinderfeestje
Het lichte moderne restaurant met de verschillende entresols biedt veel mogelijkheden voor evenementen. Je kunt een gedeelte of het hele restaurant afhuren voor bijvoorbeeld vergaderingen, workshops, bruiloften, buffetten, bedrijfsuitjes of losse zaalverhuur. Ook catering op locatie is een mogelijkheid. Eigenlijk is alles – voor groot en klein budget – mogelijk bij Restaurant I-Grec.

Aanleggen met een bootje
Op een warme dag is het natuurlijk heerlijk om met een bootje het water op te gaan. Bij Restaurant I-Grec kun je aanleggen om te dineren op het zonnige terras. Je kunt de heerlijke gerechten ook meenemen. Vooral mezedes – dit zijn Griekse tapas – lenen zich goed voor een picknick op de boot.

Bekijk ons restaurant.